Соціум

Спілка вірмен України зміцнює зв’язки з структурами вірменської громади США

встреча Шатворян AGBUГолова Спілки вірмен України, 24 жовтня відвідав Нью-Йорк, для зустрічі з керівництвом Всевірменської Благодійної Спілки (AGBU).

Регулярні контакти і взаємодія вірменських організацій відповідають вимогам часу, про це в коментарі AnalitikaUA.net заявив голова Спілки вірмен України Вілен Шатворян, за підсумками зустрічі з керівництвом AGBU в Нью-Йорку.

На думку голови СВУ, обговорювані питання впливають на ефективність співпраці вірменських організацій.

«У вірменської діаспори великий невикористаний потенціал. Регулярні контакти і взаємодія відповідають вимогам часу, дають можливість оптимізації співпраці, і служать залученню наявного потенціалу в різних областях », – зазначив Шатворян.

Нагадаємо, голова Спілки вірменів України Вілен Шатворян очолив делегацію, яка бере участь в роботі 4-го Європейського вірменського форуму в Брюсселі.

Як відомо, з 2013 року міжнародне співробітництво стало пріоритетним напрямком розвитку СВУ. Представники Спілки вірмен України створюють майданчики для співпраці з організаціями США, Європи та інших регіонів.

Нагадаємо також, що Спілка вірмен України під керівництвом Вілена Шатворяна, стала єдиною всеукраїнською організацією, яка об’єднує всі діючі в країні вірменські організації.