Світ

Голова Спілки вірмен України надіслав привітання новообраному президенту Вірменії

SHatvoryanГолова Спілки вірмен України Вілен Шатворян надіслав привітання новообраному президенту Вірменії. Як повідомили AnalitikaUA.net у прес-службі САУ, в посланні, зокрема, йдеться:

«Вельмишановний Армен Вардановіч Саркісян, прийміть вітання від громадської організації Спілка вірмен України та від мене особисто в зв’язку із вступом на такий високий і відповідальний пост. Бажаю щоб під Вашим керівництвом наша батьківщина квітла і розвивалась, щоб протягом Вашого правління над нашою вітчизною панувало мирне і безхмарне небо.

Нехай Бог благословить той відповідальний шлях, який Вам треба буде пройти, і ті нелегкі рішення, які Вам належить прийняти. Незважаючи на те, що ми – вірмени України, знаходимося далеко від своєї історичної Батьківщини, ми не втрачаємо з нею зв’язку і радіємо кожній її перемозі. Бажаємо, щоб під час Вашого правління таких перемог було багато.

З повагою, голова Спілки вірменів України Вілен Шатворян».

Як повідомлялося раніше, Спілка вірмен України під керівництвом Вілена Шатворяна, став єдиною всеукраїнською організацією, яка об’єднує всі діючі в країні вірменські організації.

Источник: AnalitikaUA.net

Аспекты.net