Men's & Women's

25-літній купе Mazda RX-7 продали за ціну нового Porsche

Mazda RX-7Купе Mazda RX-7 зразка 1994 року, яке довгий час не використовувалося і за все своє життя проїхало 7,4 тисячі кілометрів, продали за 70 тисяч доларів (близько 4,5 мільйона рублів за поточним курсом). Стільки ж на американському ринку зараз коштує, наприклад, Porsche Cayenne (від 65,7 тисячі доларів), а за 69,3 тисячі можна купити новий 350-сильний Porsche 718 Cayman S, пише Мотор.

Двухдверка зберегла в стоковому стані, так як перший власник на ній майже не їздив — автомобіль простояв без руху 12 років. У машини як і раніше ідеальний кузов, інтер’єр і силова установка. Проте, перед продажем «Еріксен» замінили свічки, масло, фільтри і акумулятор, а також прочистили паливний бак і залили свіжий бензин.

Проданий екземпляр оснащений 255-сильним роторним двигуном 1.3, п’ятиступінчастою механічною коробкою передач і заднім диференціалом повішеного тертя. В оснащення моделі входить аудіосистема Bose, люк, протитуманні фари, задній двірник і спойлер.

Раніше також з’являлися оголошення про продаж інших машин з мінімальним пробігом. Так, спорткари Honda NSX і Toyota Supra пішли за 151 000 і 121 000 доларів відповідно.

Источник: NEWS.am

Аспекты.net