Men's & Women's

Агресивний Bugatti Chiron виставили на продаж

На сайті Mobile.de з’явилося оголошення про продаж гіперкара Bugatti Chiron, що пройшов інтенсивну програму кастомізації в ательє Mansory. Купе c деталями з пресованого карбону називається Centuria і коштує 4 250 000 євро, передає Motor.

Від звичайного» Широна » Mansory Centuria відрізняється агресивним аеродинамічним обвісом з пресованого вуглепластика. Цей матеріал виготовляють шляхом нарізки вуглеволокна на невеликі відрізки, які потім змішують зі смолою і поміщають в прес. У гіперкара інший бампер, дифузор, бічні спідниці, кришка моторного відсіку і капот, а також є повітрозабірник на даху. Колеса — ковані з карбоновими вставками. Їх розмір — 20 дюймів спереду і 21 ззаду.

По техніці змін немає. Ззаду раніше встановлений 8,0-літровий W16 з чотирма турбонагнітачами, який видає 1500 кінських сил і 1600 Нм крутного моменту. З місця до «сотні» Chiron розганяється за 2,4 секунди. До 300 кілометрів на годину — за 13,1 секунди. Максимальна швидкість встановлена на позначці 420 кілометрів на годину.