Прогрес

Apple вперше за 10 років випустила власну гру для iPhone

iPhoneApple вперше за 10 років випустила власну гру для iPhone, що одержала назву Warren Buffett’s Paper Wizard, повідомляє RNS з посиланням на MacRumours.

«Незважаючи на те, що розробником гри в App Store вказана Wildlife Designs Inc, Додаток ліцензовано, обслуговується і управляється Apple відповідно до його положень і умов, що робить гру першою, розробленої Apple для iPhone з 2008 року», — зазначає видання.

Головним героєм виступає Уоррен Баффет, один з найбільших у світі інвесторів. Інвестиційна компанія Баффета Berkshire Hathaway в I кварталі 2018 року купила ще 75 млн акцій Apple, повідомив телеканал CNBC. Як зазначав Bloomberg, вартість даного пакету акцій склала $ 11-14 млрд. станом на кінець 2017 року Berkshire Hathaway володіла 165 млн акцій Apple.

Гравці Warren Buffett’s Paper Wizard, яку можна безкоштовно завантажити в App Store, повинні розвозити газети на велосипеді, заробляючи «Бакси Уоррена». Складність гри поступово зростає, поки гравці роблять шлях від Омахи до штаб-квартири Apple в Купертіно.

Warren Buffett’s Paper Wizard для iPhone підходить для iOS 11 і пізніших версій.

Источник: NEWS.am

Аспекты.net