Men's & Women's

Aston Martin випустила спеціальну версію суперкара DBS Superleggera

Компанія Aston Martin випустила спеціальну версію суперкара DBS Superleggera. Новинку присвятили шостого за рахунком фільму про Джеймса Бонда «На секретній службі Її Величності», який вийшов на екрани в 1969 році, передає Autonews.

Як і оригінальний Aston Martin DBS 50-річної давності, на якому їздив персонаж Джорджа Лезенбі, новинка отримала кузов кольору Olive Green. Крім того, купе має унікальну радіаторну решітку в стилі класичного DBS. Плюс до всього новинку можна відрізнити від стандартного суперкара по особливих колісних дисках і ексклюзивному карбоновому обвісу.

Салон оброблений сірою алькантарою і шкірою чорного кольору. В оформленні сидінь, ящика рукавички і центральної консолі застосували контрастну червону прострочку.

Aston Martin DBS Superleggara оснащений 5,2-літровим двигуном V12 з двома турбінами, що розвиває 725 л. с. і 900 Н•м крутного моменту. Мотор працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Агрегат дозволяє суперкару прискорюватися з місця до «сотні» за 3,4 сек., а його максимальна швидкість становить 339 км на годину.

Источник: NEWS.am

Аспекты.net