Men's & Women's

Bentley представив новий Flying Spur

Розкішний седан Bentley Flying Spur отримав повнокероване шасі, систему нічного бачення і 635-сильний мотор, передає Autonews.

Компанія Bentley представила розкішний седан Flying Spur третього покоління. Новинка стала першим автомобілем британської марки, яка отримала повнокероване шасі. На високих швидкостях задні колеса повертаються в один бік з передніми, що підвищить стабільність автомобіля, а на невеликих — в протилежну, що збільшує маневреність.

Новий Flying Spur побудований на модульної платформи MSB. Це ж шасі використовує ліфтбек Porsche Panamera і купе Bentley Continental GT. Завдяки новому візку колісна база машини збільшилася на 130 міліметрів. Автомобіль отримав повністю світлодіодну оптику, хромовані повітроводи в передніх крилах і 21-дюймові колісні диски.

У салоні встановлюються 12,3-дюймовий тачскрін, який можна замінити на шкалами аналогових приладів, годинник Bentley з бронзовою каймою, бездротова зарядка для смартфона і пара USB-роз’ємів. Водієві доступні система контролю мертвих зон, функція утримання автомобіля в смузі руху, система нічного бачення функцією нічного бачення, камера кругового огляду і автоматичний паркувальник.

Седан укомплектували модернізованим двигуном W12. Потужність бензинового агрегату становить 635 к. с. і 900 Нм крутного моменту. З таким мотором новий Flying Spur розганяється до «сотні» за 3,8 секунди. Максимальна швидкість автомобіля — 333 км на годину. Двигун працює спільно з 8-ступінчастим преселективним роботом ZF, який також використовується на купе Continental GT.