Men's & Women's

Bentley створили ковбойську версію Bentayga

Спецверсія люксового кросовера отримала назву Stetson Edition.

Компанія Bentley почала продажі «ковбойської» версії Bentayga. Позашляховик у виконанні Stetson Edition буде продаватися тільки в автосалоні марки в Далласі (штат Техас, США) — в самому серці колишнього Дикого Заходу, інформує Ukr.Media.

Від звичайної Bentayga спецверсію відрізняють особливі варіанти кольору кузова в стилі культових ковбойських капелюхів фірми Stetson і особливості інтер’єру. Доопрацюванням ексклюзивної Bentayga займалося придворне ательє Mulliner, що спеціалізується на індивідуальних замовленнях.

Впізнати Bentayga Stetson Edition можна за фірмовими логотипами на порогах, сидіннях і задніх крилах, двоколірним кермом, а також вишуканими матеріалами обробки — салон прикрашений деталями з верблюжої шкіри і вставками з паленого дуба. Особливий штрих — нарочито груба прострочка сидінь, нагадує про ковбойські черевики.

Американські дилери Bentley назвали нову версію Bentayga з «суворою розкішшю» і підтримали прагнення компанії випускати для ринку США модифікації, що оспівують американську історію.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net