Men's & Women's

Білоруський завод наказав співробітницям працювати в спідній білизні

Тепер вони планують перевести чоловічу половину на таку «уніформу».

Білоруський завод «БелМаш» дозволив своїм співробітницям працювати в купальниках. В якості ілюстрації експерименту «БелМаш» зняв свою версію техно-кліпу «Satisfaction», яку опублікували на офіційному YouTube-каналі, інформує Ukr.Media.

У ролику крім дівчат в білизні присутня і реклама продукції, яку виробляє «Белмаш», зокрема, дрилів та машин для різання дерева.

Як відзначають в компанії, нововведення, пов’язане з аномальною спекою в Білорусь, та збільшило продуктивність у всього колективу на 20%. Якщо експеримент вдасться, на таку «уніформу» переведуть і чоловічу половину колективу.

«Зараз тут можна зустріти дівчат, які тестують продукцію компанії — деревообробні верстати, в купальниках. Згідно з новими правилами, тестувальниці обладнання можуть бути одягнені в купальники або красиву білизну, що не заважає основним видом діяльності. Для захисту використовуються фартух, окуляри та рукавички», — відзначають в «БелМаші».

Правда, переодягатися в купальники співробітницям «БелМаша» дозволятимуть лише в тих випадках, коли температура повітря буде перевищувати 27 градусів.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net