Men's & Women's

BMW показала першу фотографію чотирьохдверної «вісімки»

автоКомпанія BMW опублікувала першу фотографію нової моделі сімейства 8 Series — четирехдверка 8 Series Gran Coupe, пише Мотор.

Прем’єра новинки відбудеться на спеціальному заході #NextGen у виставковому центрі BMW Welt в кінці червня, а її ринковий дебют запланований на вересень.

Від BMW 8 серії з двома дверима Gran Coupe відрізняється збільшеною колісною базою. Надбавка дозволила розширити простір на задньому ряду, а також зробити більше багажний відсік. Поки не ясно, скільки посадочних місць буде в автомобілі, хоча не виключено, що на вибір можуть запропонувати два роздільних крісла або тримісний диван.

Зовні і технічно BMW 8-Series Gran Coupe буде повторювати купе і кабріолет. В основі моделей сімейства лежить модульна платформа CLAR з адаптивною підвіскою і підрулюючими задніми колесами. У конструкції «візки» використовується алюміній, магній і вуглепластик. В залежності від версії «вісімки» можна укомплектувати блокування заднього диференціала і активними стабілізаторами поперечної стійкості.

Купе BMW 8 Series пропонується в двох модифікаціях: бензинової M850i xDrive і дизельної 840d xDrive. Перша комплектується 4,4-літровим V8 з двома турбонагнітачами, який видає 530 кінських сил і 750 Нм крутного моменту. Друга-трилітровою дизельною» шісткою » потужністю 320 сил і 680 нм моменту. Коробка-восьмидіапазонний «автомат» Steptronic.

Источник: NEWS.am

Аспекты.net