Men's & Women's

BMW розсекретила «заряджені» X5 і X6

Компанія представила X5 М і X6 М в базовому виконанні і в екстремальній модифікації Competition.

Компанія BMW розсекретила «заряджені» варіанти моделей X5 і X6 — з літерами «М». «Гарячі» кросовери представлені в базовому виконанні і в екстремальній модифікації Competition.

Обидві моделі як силовий агрегат отримали 4,4-літровий V8 TwinPower Turbo, що видає 600 к.с. і 750 Нм в базовому виконанні і 625 к.с. і 750 Нм у версіях Competition. У попереднього покоління цей же мотор видавав максимум 575 к.с. і 750 Нм.

Стандартний X5 M розганяється до 100 км/год за 3,9 с, що на 0,3 с швидше, ніж попередник. Веріса Competition їде до 100 за 3,8 с. Ті ж цифри прискорення до ста і у X6 M/X6 M Competition, але X6 M Competition швидше досягає 200 км/год: 13,2 з проти 13,4 с у X5 M Competition.

Максимальні швидкості всіх версій обмежені 250 км/год (з пакетом M Driver’s Package — 290 км/год).

Усі чотири М-версії отримали адаптивну підвіску з переналаштуванням, яка перемикається між декількома режимами — від «Комфорт» до «Спорту плюс», а також має електромеханічну активну систему придушення кренів.

У стандартне оснащення входить проекційний дисплей, а серед опцій є сидіння з вентиляцією і масажем, підстаканники з охолодженням і підігрівом, панорамний дах, лазерно-люмінофорне дальнє світло BMW Laserlight і розважальна система на другому ряду. У базове оснащення новачків також входять набір BMW Live Cockpit Professional (цифрова приладова панель і центральний екран по 12,3 дюйма кожен) і персональний асистент, що відгукується на фразу «Hey BMW».

Зовні від X5 і X6 версії М можна відрізнити за зміненою решіткою радіатора, бамперів з масивними повітрозабірниками, аеродинамічними бічними дзеркалами заднього виду, чотирма патрубками вихлопної системи і чорним елементом екстер’єру в модифікації Competition.

Офіційна прем’єра BMW X5 M і X6 M відбудеться в кінці листопада на автосалоні в Лос-Анджелесі, а в продаж автомобілі надійдуть у квітні 2020 року.

Орієнтовно на європейському ринку базові версії кросоверів будуть коштувати від 125 тисяч євро, версії Competiton — приблизно на 10 тисяч євро дорожче.

Нагадаємо, на початку літа BMW розкрила свій секретний проект гігантського пікапа X7, над яким працювали дванадцять найталановитіших молодих технічних фахівців.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net