Прогрес

Браузер Microsoft Chromium Edge відкрили для бета-тестування

Ця віха в бета-версії важлива для Microsoft, оскільки компанія вважає її «готовою до повсякденного використання».

Microsoft зробила доступною для завантаження бета-версію свого браузера Chromium Edge. Вона буде доступна для всіх підтримуваних версій Windows і macOS, а виробник програмного забезпечення заохочує компанії і постійних ентузіастів ближче познайомитися з новим браузером, пише The Verge.

На цей момент було завантажено понад 1 мільйон попередніх збірок Edge, і Microsoft заявляє, що отримала більш ніж 140 тисяч окремих відгуків.

«Бета-версія являє собою найбільш стабільний канал попереднього перегляду, оскільки функції додаються в бета-версію тільки після того, як вони пройшли перевірку якості спочатку на Canary channel, а потім на Dev channel», — пояснює Джо Бельфіоре, представник Microsoft.

Він також додав, що оновлення основних версій можна очікувати приблизно кожні шість тижнів, поряд з періодичними незначними оновленнями для виправлень помилок і поліпшення безпеки.

Ця віха в бета-версії важлива для Microsoft, оскільки компанія вважає її «готовою до повсякденного використання». Microsoft також ініціювала нову програму із захисту безпеки, у рамках якої пропонує виявили баги за винагороду до 15 тисяч доларів.

Раніше повідомлялося, що в Microsoft визнали можливість прослуховування користувачів співробітниками компанії.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net