Соціум

Британець скасував чергове весілля після восьми розлучень

Чоловік вирішив почекати з весіллям після того, як розлучався вісім разів. Він розірвав заручини з нареченою, яка була молодша за нього на 41 рік.

Житель англійського міста Сомертон Рон Шеппард збирався одружитися вдев’яте, проте несподівано передумав і розірвав заручини, пише The Sun.

71-річний Шеппард вперше поєднався законним шлюбом у 1966 році. Пара прожила разом рік і розлучилася. З тих пір британець був одружений ще сім разів, і всі його шлюби закінчувалися розлученнями.

Минулого місяця батько вісьмох дітей зробив пропозицію 30-річній Роуз Хенсен. З жінкою він спілкувався тільки по інтернету і пообіцяв їй, що візьме в дружини після того, як та закінчить навчання на медсестру в Гані.

Днями пара повинна була нарешті зустрітися, але в останній момент Шеппард відмовив Хенсен. Він заявив, що жінка на нього нібито тисне і квапить його з одруженням, а він раптом зрозумів, що не любить її.

Тепер літній серцеїд вирішив засісти за написання книги про відносини, оскільки «у нього є досвід».

Раніше ми писали, що російський 74-річний гуморист Євген Петросян одружився на своїй 30-річній помічниці.

Також нагадаємо, що в Британії відразу після одруження пара сильно посварилася, а брат нареченого побив наречену, її сестер і матір.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net