Економіка

Brussels Airlines і British Airways йдуть з України

Останній рейс British Airways відбудеться 3 жовтня, а Brussels Airlines виконає останній політ 17 листопада.

У листопаді поточного року авіакомпанія Brussels Airlines припинить виконувати рейси в Україну. Про це повідомила прес-секретар Brussels Airlines Кім Даєнен, передає avianews.com.

Останній рейс за маршрутом Київ-Брюссель авіакомпанія виконає 17 листопада. Причиною припинення польотів в Україну у компанії назвали «оптимізацію власної маршрутної мережі».

«Ми пропонуємо пасажирам, які встигли забронювати квитки, альтернативні варіанти для того, щоб вони змогли дістатися своїх місць призначення», — додали в прес-службі авіакомпанії.

Brussels Airlines почала польоти в Україну 17 жовтня 2018 року. Рейси Київ-Брюссель компанія виконувала чотири рази на тиждень.

Після припинення роботи Brussels Airlines в Україні на маршруті Київ-Брюссель залишиться авіакомпанія МАУ, що виконує щоденні рейси на цьому напрямку.

Крім того, цієї осені з українського ринку також піде British Airways.

«Ми з жалем припиняємо рейси до Києва. У нас була довга історія польотів в Україну, якою можна пишатися, але рейс більше не є економічно життєздатним», — повідомили в прес-службі British Airways.

Компанія виконає останній рейс з Борисполя в лондонський аеропорт Хітроу 3 жовтня.

Зараз British Airways є єдиним перевізником на маршруті Київ-Лондон, який літає в Хітроу — інші компанії на цьому напрямку літають в Хатвік (МАУ), Станстед (Ryanair), Лутон (Wizz Air).

Як повідомлялося, Wizz Air з листопада запустить рейси з Одеси в Будапешт, Берлін, Гданськ, Братиславу, Вроцлав і Катовіце.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net