Men's & Women's

Bugatti продає залишилися 100 гіперкарів Chiron (відео)

BugattiУ компанії Bugatti залишилося менше ста непроданих гіперкарів Chiron. Всього виробник планує зібрати 500 автомобілів, повідомляє Мотор.

Як повідомляє видання Car and Driver, на даний момент свої «Широна» отримало 180 клієнтів марки. При цьому 46 машин вирушило в Північну Америку. Скільки гіперкарів доставили в інші країни, не уточнюється.

Автомобілі Bugatti збирають всього 20 чоловік. У рік компанія випускає близько 70 автомобілів. Таким чином, якщо залишити замовлення на «Широн» зараз, то отримати його можна буде не раніше 2022 року.

Гіперкар, який дебютував в 2016 році, оснащується 8,0-літровим двигуном W16 з чотирма турбонагнітачами, який видає 1500 кінських сил і 1600 Нм крутного моменту. З нуля до «сотні» Bugatti Chiron розганяється за 2,4 секунди. Максимальна швидкість — 420 кілометрів на годину.

Крім звичайної версії, клієнтам Bugatti доступна драйверская версія «Широна» -Sport. Вона відрізняється великою кількістю деталей з вуглепластика, наприклад, двірниками, а також переналаштованою роботою адаптивної підвіски, рульового управління і системи контролю вектора тяги.

Источник: NEWS.am

Аспекты.net