Men's & Women's

Чи можна відвідувати матері з немовлям громадські місця

Соціалізація матері після народження дитини.

Чи можна брати немовля в магазини, кафе та ресторани й нормально ходити по дорослим місцях з грудним малюком?

З немовлям на руках можна робити все

Фахівці вважають: якщо дитина старша 40 днів від народження, з нею можна спокійно виходити з дому і вести активний спосіб життя. Саме від сидіння вдома у багатьох мам починається депресія. Жінка думає, що з народженням дитини всі двері для неї закрилися, а це не так, інформує Ukr.Media.

Все нове корисне

Перебування в громадських місцях не може бути шкідливим для дитини, тому що їй цікаво засвоювати нову інформацію. Коли навколо багато руху і багато вражень, у малюка йде повноцінне життя.

Як вийти у світ

Потрібно заздалегідь вирішити, як ви будете пересуватися: своїм ходом, на таксі, на автомобілі. Виходячи з цього, потрібно вибрати зручне пристосування для транспортування малюка.

Що краще робити тільки вдома

Лікарі рекомендують батькам не привчати дітей до харчування в громадських місцях. Щоб налагодити прийом їжі та правильне ставлення до неї, годувати дитину краще в домашній обстановці, а не на прогулянці. Це не означає, що погодувати дитину в кафе або ресторані категорично не можна, але все-таки робити це постійно не варто. Ніщо не повинно відволікати дитину від їжі.

Досвід

Багатодітна мама, поділилася своїм особистим досвідом: «Якби я залишала дітей вдома з нянями або бабусями, то не бачила б їх взагалі. Хоча подорожувати по дорослих місцях з моїми дітьми іноді непросто. Однак мені здається, що набагато краще бути разом з дитиною, вести з нею якесь спільне життя, нехай і не завжди зручне. Коли жінки скаржаться, що вони засиділися вдома з дитиною, я завжди відповідаю, що немає нічого складного в тому, щоб посадити дитину в шарф і піти вийти випити кави з подругою».

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net