Соціум

Чоловік дав дім безпритульному псу, а той у свою чергу врятував життя новому господарю

Подружжя Бреннан подували собаці дім, і жодного разу не пошкодували про цей вчинок.

Ця зворушлива історія про відданість сталася в Ірландії. Одного разу подружжя Бреннан поверталися додому з супермаркету. Майже всю дорогу за ними йшло маленьке щеня. На дворі була зима. Тому Пат і Мелані вирішили забрати песика додому, інформує Ukr.Media.

Але для початку, щоб переконатися, що тварина не загубилася, вони віддали його на десять днів у притулок. Коли ж за малюком ніхто не прийшов, Бреннан забрали собаку до себе додому. Песик отримав прізвисько Джек. Хто б міг тоді уявити, що тварина врятує жити своєму господареві.

Пат захоплюється астрономією і часто заглядається на зоряне небо. Якось він ішов по вулиці, задерши голову і роздивлявся Місяць. Але у чоловіка після інфаркту були проблеми з координацією рухів. Мабуть, Бреннан забув про це. Адже в якийсь момент він втратив рівновагу, оступився і впав у канаву.

Яма була настільки глибокою, що вибратися з неї чоловік самостійно не міг. Він дістав мобільний телефон і подзвонив в службу порятунку. Допомога вже була в дорозі, але тут виявилось, що існує ще одна проблема.

Пат був на прогулянці з Джеком, коли впав у канаву. Але чоловік у ямі переживав не за себе, а за песика. Адже він був ще цуценям і міг з переляку куди-небудь утекти. Однак собака не тільки нікуди не втекла, але стала кликати на допомогу.

Песик почав скиглити й гавкати. Саме так Джек зміг звернути на себе увагу поліцейських, які проїжджали поаз. Вони витягли Пата з ями. Як раз в цей же час під’їхала і швидка допомога.

Коли Пата поклали в салон швидкої, то його вірний друг сидів поруч з машиною і уважно стежив за лікарями.

Ті оглянули чоловіка. На щастя, Пат постраждав не сильно. Госпіталізувати його не було потреби. Поліцейські ж допомогли йому і Джеку дістатися додому. У свою чергу, за відданість песик отримав смачний подарунок.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net