Men's & Women's

Чому чоловік не поважає дружину і як цьому протистояти?

Виходячи заміж, кожна жінка мріє про міцну сім’ю і люблячого чоловіка. Але реальність буває інша. Колись люблячий чоловік починає погано відноситися до дружини: може принижувати і ображати її. Як цьому протистояти?

Часто не в один день чоловік починає погано відноситися до дружини. Які ж можуть бути причини, що чоловік перестав поважати дружину?

Чому чоловік погано ставиться до дружини?

Він її розлюбив. Любов пройшла, а зізнатися в цьому можуть не всі пари. Згасання почуттів характерне для всіх відносин на різних етапах. Тільки одні пари цю кризу проходять успішно, а інші — ні, інформує Ukr.Media.

У нього є інша. Але зізнатися в цьому дружині він не може. А образами і приниженнями він намагається змусити її розлучитися першою.

Дружина ображає чоловіка. Жінка нешанобливо ставиться до чоловіка, може говорити на нього гидоту, перевіряє його кишені і телефон, всіляко контролює його.

Він затверджується за рахунок дружини. У таких чоловіків дуже низька самооцінка і підняти її він може тільки одним способом — принизити іншу людину.

Як протистояти поганому ставленню?

Для початку потрібно зрозуміти, чому чоловік почав ставитися до дружини як до порожнього місця? Якщо вона його ображає і принижує, а також погано ставиться до нього, то потрібно змінити ставлення. Це зробити не так просто, але результати того варті.

Потрібно поговорити з чоловіком. Можливо він поняття не має, що його слова або вчинки ранять. Якщо він не проти, сходіть на сімейну консультацію до психолога.

Не сподівайтеся, що це пройде і чоловік сам зміниться. Можна удавати, що нічого не відбувається, але проблема не зникне і не розсмокчеться. Якщо він постійно критикує дружину, вона намагається бути ще краще, послужливість тільки переконає його, що він робить все правильно.

Задайте собі питання. Як ви допустили те, що чоловік почав так до вас ставитися? Може ви перестали стежити за собою? Або відмовилися від своїх інтересів, щоб догодити йому? А ви себе цінуєте і любите? Як ви тішите себе?

Поважайте себе. Почніть з того, що потрібно змінитися вам, а не чоловікові. До вас ставляться так, як ви дозволяєте іншим ставитися. Піклуйтеся про себе, доглядайте за собою, даруйте собі приємні емоції.

Зверніться до психолога. Він допоможе відновити самооцінку і підтримає у важкі моменти.

Дивіться на вчинки чоловіка зараз. Ви подумки можете повертатися в добрі часи, коли у вас була любов і ідилія, але зараз це не так. Якщо вам з ним складно, некомфортно, ви відчуваєте себе розбитою — це дзвіночок про те, що в родині не все добре.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net