Men's & Women's

Дієтолог дала покроковий план, як схуднути і помолодшати

Дієтолог розповіла, з чого почати вже сьогодні, щоб до Нового року схуднути, виглядати молодо і при цьому не нашкодити своєму здоров’ю.

Фахівець із харчування Катерина Павлова в своєму Instagram-акаунті детально розписала покроковий план зі зниження ваги. Вона вважає, що якщо взятися за себе прямо зараз, то можна схуднути і помолодшати до Нового року і при цьому «не розгубити все волосся, зуби і здоров’я».

Павлова пропонує спробувати щоденне інтервальне голодування з перервою на вихідних. Харчуватися слід за схемою: «8 годин їмо — 16 голоду. Кому складно — 12 годин їмо, 12 голоду».

Також лікар-дієтолог рекомендує тверезим поглядом поглянути на свій раціон.

«Якщо там хаос і повна плутанина — то ви на дієтах і кето-раціоні, то сироїд, то пускаєтеся берега з тортиками і Макдональдсом, розслабтеся, нарешті, і знайдіть золоту середину! До нового року це дасть ефект», — запевняє фахівець.

Вона розповідає, як же почати правильно харчуватися.

Перш за все, Катерина Павлова рекомендує переглянути кількість споживаних вуглеводів і прибрати всі подібні перекушування — яблука, печиво, мандарини, хлібці тощо.

Експерт радить додати продукти, що містять корисні жири. До них належать авокадо, жирна риба, сало, кокосове масло, рослинні олії.

Також дієтолог радить щодня вживати 500-700 грамів овочів. «Взимку — морква свіжа, капуста сира броколі та цвітна — щодня (броколі — надкорисна річ для жінок), квашена капуста, редька, селера, зелень і листові салати», — написала список лікар.

За її словами, якщо ви хочете привести свою фігуру в порядок, то вам варто навчитися готувати бобові і замінити ними хоча б 30% білкових продуктів у раціоні.

«Почати нарешті пити вітаміни. Якщо ніяк можете здати аналізи — то хороший мультивітамінний комплекс, вітамін Д і омега 3», — радить дієтолог.

Також Павлова настійно рекомендує «закрити всі питання щодо здоров’я». І пише, що саме слід зробити: «Відвідати стоматолога, зробити УЗД, відвідати всіх потрібних вам лікарів, перевірити роботу шлунково-кишкового тракту, без злагодженої роботи якого немає сенсу дієт і вітамінів».

За словами лікаря, цих кроків достатньо для того, щоб свята зустріти у відмінній формі.

«Щоб схуднути не потрібно пекельних дієт і раціонів. Перед очима — ви Здорова і молода, а Схуднення — як природний додаток до вашого здоров’я», — констатує лікар.

Як повідомлялося раніше, дієтолог назвала найшкідливіші продукти для сніданку. У список, наприклад, потрапили солодкі хрусткі пластівці.

Також американський дієтолог, засновник Нью-Йоркського центру харчування Бріджит Цейтлін впевнена, що при схудненні не варто відмовлятися від солодкого.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net