Men's & Women's

Дівчина злякала хлопця через вибір страви для першого побачення

Дівчина злякала хлопця в листуванні, запропонувавши йому на перше побачення покуштувати м’ясну тарілку.

Користувачка додатку для знайомств Tinder злякала хлопця в листуванні, запропонувавши йому на перше побачення покуштувати м’ясну тарілку. 22-річна Даніелла Бетсі (Danielle Betsy) з Канади опублікувала скріншот в своєму Twitter-акаунті, повідомляє Лента.ru.

За словами мешканки Канади, вона скористалася додатком під час поїздки до Німеччини. Хлопець на ім’я Ян (Jan) першим написав їй. Він запитав Бетсі: «А що таке м’ясна тарілка?» Дівчина пояснила, що це тарілка, повна м’яса, сиру та винограду, яку з’їдають з вином. На це Ян вибачився і сказав, що «не готовий до такого».

Сама дівчина подію описала так: «Німецькі хлопці дивні». Пізніше вона додала, що «збереже м’ясну тарілку до весілля». Твіт набрав більш як 3,7 тисяч ретвітів і 40 тисяч лайків.

Користувачі в коментарях здивувалися такій реакції хлопця. Багато порахували, що в інших країнах такого б не сталося.

«Французькі хлопці так не вчинили б», — наголосив georgecoskramza.

Одна з користувачів порадила Бетсі використовувати інше слово — Vesperbrettle. Так в Німеччині називають тарілку з м’ясною нарізкою і сосисками.

Раніше вчені повідомили, що кохання з першого погляду не існує. Для формування почуттів необхідно хоча б чотири побачення.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net