Men's & Women's

Донька Брюса Лі різко висловилася про новий фільм Тарантіно

Вона розкритикувала режисера за те, як він зобразив її легендарного батька, назвавши це образливим.

Дочка культового актора Брюса Лі різко критично висловилася на адресу нового фільму Квентіна Тарантіно Одного разу в Голлівуді. Вона заявила, що зображення її батька в стрічці є образливим. Про це пише Variety.

Шеннон Лі (ім’я дочки актора) також зажадала від кінематографіста перепрошень за одну зі сцен картини.

«Він міг би просто заткнутися. Це було б дуже добре. Або він міг вибачитися, або просто сказати: «Насправді я не знаю, яким був Брюс Лі. Я просто написав це для свого кіно. Але його зображення не повинно сприйматися так, ніби він був таким насправді», — зазначила жінка.

Відомо, що в одній зі сцен фільму Одного разу в Голлівуді Брюс Лі хвалиться своїми вміннями у частині бойових мистецтв. Він також заявляє, що з легкістю переможе Мухаммеда Алі. В результаті між ним і каскадером Кліффом Бутом зав’язується бійка, його б’ють і кидають в машину, виставляючи посміховиськом.

Сам Тарантіно заявляв, що зобразив Брюса Лі, відштовхуючись нібито від біографії Лінди Лі, дружини актора. Зокрема, йдеться про висловлення Брюса про Мухаммеда Алі. Водночас зазначається, що цитата, приписана дружині актора, насправді належить критику.

Раніше повідомлялося, що фільм Одного разу в Голлівуді Квентіна Тарантіно став найкасовішим у всій його кар’єрі.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net