Здоров’я

Дослідження: відсутність інтимного життя погано відзначається на пам’яті

Відсутність фізичної близькості руйнує пам’ять.

Коли ми думаємо про фізичну близькість, то асоціюємо її з задоволенням. Але насправді вона не тільки задовольняє плотські бажання. Близькість з партнером може вилікувати вас від багатьох хвороб. В тому числі від хвороби Альцгеймера, інформує Ukr.Media.

Переваги фізичної близькості з партнером

Інтимне життя може бути еліксиром вічної молодості. А все тому, що ваш організм з її допомогою позбавляється від токсинів. Крім того, ви стаєте більш щасливими. А це також допомагає запобігти втраті пам’яті.

Дослідження

Наука підтвердила, що якщо у вас немає особистого життя, ви ризикуєте отримати проблеми з пам’яттю. Для цього вчені провели експеримент. Вони зібрали учасників, яких запитали про сексуальну активність. Також вони попросили їх пройти тест на пам’ять, щоб дізнатися, як залежать один від одного ці фактори.

Фахівець Марк Аллен прийшов до висновку, що близькість або емоційна прив’язаність можуть стимулювати ділянки мозку, які тісно пов’язані з пам’яттю.

Під час дослідження більш сексуально активні учасники показали, що мають кращу пам’ять. Вчені також вважають, що легше запам’ятовують речі навіть ті, хто просто має емоційну прив’язаність до своїх других половинок.

Ще кілька років тому Манчестерський університет підтвердив ці твердження. Вони довели, що літні люди з насиченим інтимним життям мають відмінні когнітивні здібності.

Інші переваги

Інтимний зв’язок відіграє велику роль і в інших речах, які стосуються здоров’я. Приміром, ви зможете запобігти грипу, поліпшити стан шкіри, уникнути стресу, спалити калорії та зберегти гарний настрій. Тому не відмовляйте собі в задоволенні.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net