Прогрес

Дослідження: Вихованці можуть розповісти про характер їх господаря

Брати наші менші не тільки зовні нагадують вас, але і можуть розповісти багато цікавого про ваш характер!

Дивно, але люди не даремно заводять певну породу собак, котів або вибирають екзотичних птахів і рептилій, інформує Ukr.Media.

Собаківники

Численні дослідження вчених з Майамі показали, що власники собак більш стійкі до стресів, організовані та менш депресивні. Собаківники часто самотні люди, здатні проявляти емпатію і турботу про ближнього. В більшості своїй це веселі люди, що люблять природу, екстраверти з невичерпним джерелом оптимізму і віри у власні сили.

Власники котів

Як правило це інтроверти, спокійні нонконформісти, інтелігентні та начитані, незалежні творчі люди. Любителі котів схильні до самотності, тривожні, креативні й заповзятливі.

Володарі рептилій

Потайні незалежні люди, які найменш потребують компанії. Не здатні жартувати та не розуміють жартів, прямолінійні та харизматичні.

Пташники

Часто це фантазери та креативники з відділів реклами, піару, маркетологи, інженера і банківські працівники. Ці люди задоволені собою, обраною професією. Домінуючі жінки, перспективні доглянуті чоловіки. У них є чому повчитися. Головне з якостей — наполегливість, ощадливість і оптимізм.

Золоті рибки

Любителів рибок відрізняє замкнутість, вони песимістичні та цинічні. Не маючи великого авторитету, власники риб затяті мрійники, часто не доводять до розуму багато своїх ідей.

Любителі гризунів

Власники кроликів воліють рано вставати, схильні до творчості й відкриттів, сплеску емоцій і пристрастей.

Любителі хом’ячків і морських свинок володіють науковим ступенем, як правило, інтроверти, домосіди та трохи… зануди.

А які тварини є у вас? Проаналізуємо характер і заведемо ще одного вихованця?