Men's & Women's

Дружина Еміра Дубая втекла до Лондона з дітьми і $40 млн.

Шоста дружина еміра Дубая, мільярдера Мохаммеда ібн Рашид Аль Мактум, який також є прем’єр-міністром ОАЕ, втекла до Лондона і ховається в британській столиці, повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на Daily Mail, яка цитує близькі до родини джерела. Видання підкреслює, що офіційно ця інформація не підтверджена.

Принцеса Хайя аль Хуссейн є єдинокровною сестрою йорданського короля Абдалли II. Вона покинула Дубай з двома дітьми 7 і 11 років і має намір вимагати розлучення. Деякі джерела повідомляють, що невідомо, чи вдалося їй вивезти дітей. Повідомляється, що вона попросить політичного притулку.

За інформацією ЗМІ, жінка прилетіла в британську столицю з 31 млн фунтів (близько $40 млн), щоб почати нове життя. Їй належить особняк вартістю 85 млн фунтів неподалік від Кенсінгтонського палацу. Інші джерела не виключають, що насправді вона могла відправитися до Німеччини.

За повідомленнями арабських ЗМІ, втекти їй допоміг німецький дипломат. Також наголошується, що влада Німеччини відмовила шейху Мохаммеду в проханні допомогти повернути втеклу дружину.

Daily Mail нагадує, що в минулому році дочка шейха принцеса Латіфа намагалася втекти від батька і отримати політичний притулок у США. Дівчину зловили, повернули в ОАЕ, де вона, за даними ЗМІ, перебуває в ув’язненні. Перед втечею принцеса Латіфа записала кілька відеозвернень, в яких розповідала, що раніше вже провела 2 роки у в’язниці після невдалої спроби втечі. Її прихильники переконані, що дочка шейха накачують наркотиками і тримають в ув’язненні, щоб вона «не зганьбила батька».

Вони розраховують, що принцеса Хайя аль Хуссейн зможе розповісти про стан Латіфи.