Світ

Дружина Саакашвілі готова обійти пішки Грузію для боротьби з владою

Кандидат в мери міста Зугдіді, дружина екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі Сандра Руловс заявила журналістам в ніч на понеділок, що в разі визнання перемоги в виборах, що відбулися в неділю кандидата від правлячої партії «Грузинська мрія» Геги Шенгелія, вона вступить «в іншу боротьбу» .

«За всіма нашими даними, перемогу у виборах мера Зугдіді здобула я, але якщо влада оголосить переможцем Геги Шенгелія, я вступлю в іншу боротьбу. Це означає, що я готова в боротьбі з олігархом Іванішвілі (голова правлячої партії» Грузинська мрія «, мільярдер Бідзіна Іванішвілі — ІФ) взяти в руки зброю — сила народу. Я пішки обійду всю країну, і всі хто повірить, що цю країну ще можна врятувати приєднається до цієї боротьби», — заявила Руловс в ефірі телеканалу» Руставі 2″, повідомляє Интерфакс.

У неділю в п’яти містах Грузії проходили проміжні вибори мерів, а також вибори в кількох районах в муніципальні збори і вибори депутата парламенту в Мтацміндському районі Тбілісі. Згідно з попередніми даними ЦВК Грузії, другий тур виборів може відбутися тільки в Мтацміндському районі, в інших перемагають кандидати від правлячої партії.