Men's & Women's

Дружину прем’єра ОАЕ, яка втекла з грошима, підозрюють у романі з охоронцем

Еміратську принцесу Ганю, що втекла з дітьми та грошима від чоловіка — правителя Дубая шейха Мохаммеда бін Рашида, запідозрили в зраді чоловікові. Про це повідомляє «Лента.Ру» з посиланням на газету The Times.

За даними джерел видання, 69-річний шейх звинувачував 45-річну дружину в «неналежних відносинах» з охоронцем — колишнім офіцером британської армії. Вона щедро обдаровувала його подарунками, що і стало причиною підозр.

Повідомляється, що Мохаммед бін Рашид застав одну зі своїх шести дружин разом з охоронцем в своєму особняку під час несподіваного візиту в Лондон в травні і вважав, що пара спілкується надто тісно. За даними джерел, він був «шокований» поведінкою дружини і зажадав у неї негайно повернутися з ним в Дубай. Принцеса відмовилася, і тепер пара розлучається.

Мохаммед бін Рашид опублікував в кінці червня в Instagram поему власного твору, в якій звернувся до дружини, назвавши її зрадницею.

Принцеса Хайя втекла від чоловіка c дітьми і 40 мільйонами доларів (близько 2,5 мільярдів рублів). Повідомлялося, що вона зникла ще на початку лютого. Передбачалося, що жінка ховається в Німеччині разом з 11-річною дочкою і 7-річним сином, а також запросила там притулок.