Men's & Women's

Експерти розповіли, від покупки яких авто варто відмовитися

Правильний вибір автомобіля збереже ваші гроші та нерви.

Експерти розповіли, які види вживаних автомобілів не варто купувати навіть якщо їх продають за невеликі гроші. Виявляється, треба звертати увагу не тільки стан і марку при покупці машини, але і на категорію, якій вона належала, інформує Ukr.Media.

Таксі

Якщо вам пропонують придбати автомобіль, який експлуатували для перевезень людей, то від такої купівлі варто відмовитися. Головна причина — таксі працює цілодобово відповідно знос запчастин відбувається дуже швидко. В підсумку, вам доведеться вкласти в ремонт авто більше грошей, ніж ви віддали за покупку.

Авто з організацій

Ці автомобілі передаються з рук у руки. Таким транспортом керують різні водії, а значить — ніхто за станом авто стежити не буде. Як зазначають експерти, така машина за станом буде близька до авто з таксопарку.

Авто з аукціону

Як відомо, ці автомобілі відбирають у законних власників за не сплату податків, аліментів, кредитів. Мінус такого автомобіля в тому, що ніхто перед торгами не приводить його в нормальний стан. Крім того, вам не дадуть провести тест-драйв машини, поки ви її не купите.

Навчальні

Учні на перших уроках водіння не вміють поводитися з авто, тому в таких машин часто спалені гальма, зчеплення та побиті крила.

Автомобілі-потопельники

Такі авто непридатні для подальшого використання : іржаве залізо, пошкоджена електропроводка, яка може навіть спалахнути, якщо її не замінити.

Кримінальні

Такі машини зазвичай в гарному стані. Правда, у вас цей автомобіль можуть просто відібрати.

Конструктори

Транспортний засіб зібраний з різних запчастин непридатний для поїздок — це може бути дуже небезпечно. Особливо, якщо це робив некваліфікований працівник.

Прості поради допоможуть вам уникнути неприємностей при виборі вживаного автомобіля та зекономлять нерви.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net