Соціум

Facebook буде платити користувачам за проходження опитувань

Отримані у додатку бали можна буде обміняти на платіж, який відправлять на особистий рахунок користувача в PayPal.

Компанія Facebook запустила додаток Viewpoints. Тепер користувачам соціальної мережі будуть платити за проходження опитувань і виконання завдань. Про це повідомляється в блозі компанії, інформує Ukr.Media.

На цей момент додатком можуть скористатися тільки жителі США. Проте у 2020 році компанія планує запустити його і в інших країнах.

Як користуватися програмою:

потрібно зареєструватися через акаунт у Facebook,
вказати ім’я користувача,
вказати країну проживання,
вказати адресу електронної пошти,
вказати дату народження та стать,
у деяких випадках вказати локацію.
У Facebook запевняють, що вся інформація залишається конфіденційною і не буде продаватися. Перед кожним опитуванням користувачам будуть розповідати, як компанія буде використовувати отриману інформацію. За участь користувачі будуть отримувати бонусні бали, які можна буде вивести на рахунок у PayPal.

Однією з причин створення подібної програми розробники називають бажання робити якісні продукти, спрямовані на зменшення негативу в соцмережах і збільшення взаємної вигоди як для користувачів соцмережі, так і безпосередньо для керівників Facebook.

Також на сайті компанії говориться про те, що людей завжди будуть попереджати про те, яка інформація буде використовуватися. Наприклад, інформацію про місце народження, країну проживання або професію.

Єдиним обмеженням буде вік: тільки люди старше 18 років зможуть приєднатися до програми.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net