Соціум

Фахівці розповіли що найкращий вік для справжнього кохання це 27-35 років

Якщо ви ще не зустріли свою справжню любов, не панікуйте і залиште стрес позаду.

Ваша подруга не стара діва! Вона в пошуку!

Викиньте з голови думки про те, що можна залишитися старою дівою. Згідно з дослідженням, проведеним в Лондонському університеті, справжня любов приходить після 27 років. Тому дівчатам в цьому віці не потрібно впадати у відчай. Напевно вони зовсім скоро знайдуть ідеального супутника життя. Ось як це працює!

Майкл Трик — перед тим, як стати професором наукової організації управління виробництвом в Університеті Карнегі-Меллон, — був студентом і мріяв про кохання, інформує Ukr.Media.

Одного разу його відвідала геніальна думка: романтичні знайомства — це ні що інше, як проблема оптимальної зупинки! Недовго думаючи, він провів підрахунки. Трик припустив, що його пошук подружжя триватиме в період з 18 до 40 років, виходячи з правила 37%, він мав приступити до вибору у віці 26,1 років.

На початку ви зустрічаєтеся з хлопцями чи дівчатами, але не берете їх у розрахунок

Ви набираєтеся життєвого досвіду і плануєте одружитися або вийти заміж до 35 років. Природно це може статися і раніше. Але у теорії передбачається, що перші 37% «кандидатів» ви не розглядаєте для шлюбу. Після цього найближчий кандидат — це вже хлопець, претендент на руку і серце, чи дівчина, претендентка на роль дружини.

За розрахунками, у сучасної дівчини протягом життя трапляється плюс-мінус 11 відносин. Першим чотирьом (37%) ви відмовляєте, а за п’ятого виходите заміж. Ось така «математика любові». Сумніваєтеся? Наполягаєте, що дівчина цілком може і у 20 років зустріти нормального хлопця і вийти за нього заміж? Так може, але мова зовсім не про це.

Життя сучасних дівчат трохи складніше, ніж життя їхніх бабусь. Перші прагнуть побудувати кар’єру, а вже потім виходити заміж. Проблема в тому, що 20-річна дівчина дуже мало знає про себе, про свої цілі і мрії. Можливий підсумок відносин: не зійшлися характерами.

Якщо у дівчини буде досвід з 3-4 тривалих відносин, то швидше за все, за цей час вона встигне отримати освіту і реалізувати себе в професії. Її образ життя владнається, вона зрозуміє, чим хоче займатися. Їй стане зрозуміло, які стосунки їй потрібні і який обранець в них впишеться. Тому не слід поспішати з одруженням. Ідеальний вік для цього — після 27 років.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net