Men's & Women's

Фанати «Арсеналу» влаштують в Баку флешмоб на підтримку Мхітаряна

Фанати лондонського «Арсеналу» з блогу CanonCrested запропонували оригінальний спосіб підтримки вірменського півзахисника Генріха Мхітаряна на той випадок, якщо він не відправиться в Баку на фінал Ліги Європи УЄФА.

Фінальний матч ЛЄ між англійськими клубами «Арсенал» і «Челсі» пройде в столиці Азербайджану 29 травня. Вірменський півзахисник «канонірів» Генріх Мхітарян може пропустити фінальний матч з-за відмови влади Азербайджану надати йому гарантії безпеки.

Фанати CanonCrested пропонують зробити наступні три речі, якщо «Арсенал» відправиться в Баку без Мхітаряна з політичних причин.

«Можна зробити маску з зображенням Мхітаряна, роздати ці маски тим 6 тис. фанатам, які відвідають матч і організувати так, щоб на 7-й і 77-й хвилинах матчу вболівальники продемонстрували ці маски на стадіоні», — йдеться на сторінці CanonCrested в Twitter-е.

Мхітарян грає в британському клубі під номером 7.

Напередодні британське видання The Guardian написало, що в «Арсенал» обурилися тим фактом, що Мхітаряну доведеться пропустити такий серйозний матч, як фінал Ліги Європи УЄФА, через проблеми.

Також наголошується, що клуб висловив розчарування тим фактом, що його фанатам виділено всього 6 тис. квитків на Бакинський олімпійський стадіон місткістю 60 тис. осіб.