Men's & Women's

«Фінал ЛЄ в Баку — це реально смішно»: Юрген Клопп троллит чиновників УЄФА

Юрген КлоппГоловний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп, команда якого 1 червня зіграє в фіналі Ліги Європи проти «Тоттенхема», розкритикував рішення УЄФА провести ключовий матч цього престижного турніру в столиці Азербайджану, пише видання Metro.

«Їхати в Баку на фінал Ліги Європи — це реально смішно. Не знаю, що їдять на сніданок люди, які приймають подібні рішення. У минулому році ми літали до Києва на фінал Ліги чемпіонів. Так, це чудове місто, але навряд чи в фіналі могла б зіграти російська команда чи інша команда з тієї частини світу. Ці рішення повинні прийматися більш розумно », — сказав Клопп.

Нагадаємо, фінал ЛЄ відбудеться 29 травня на Бакинському олімпійському стадіоні між «Арсеналом» і «Челсі».

Раніше стало відомо, що вірменський футболіст, півзахисник лондонського «Арсеналу» Генріх Мхітарян зможе прилетіти в Азербайджан, де відбудеться фінал Ліги Європи. У клубі побоювалися, що у Мхітаряна можуть виникнути проблеми з в’їздом, так як у громадян Вірменії та інших країн з вірменськими прізвищами вже виникали подібні проблеми в минулому. Сам Мхітарян раніше двічі пропустив єврокубкові матчі проти азербайджанських команд.

«Це стандартна процедура для УЄФА — відправляти листи підтримки асоціаціям, клубам або посольствам з метою отримання віз для футболістів і подання ним можливості брати участь в матчах під егідою УЄФА. Ми зажадали запевнення, що у Мхітаряна не буде проблем », — зазначалося в повідомленні УЄФА.

У відповідь Асоціація футбольних федерацій Азербайджану підтвердила, що у даного гравця не буде проблем з в’їздом і перебуванням в Азербайджані і що буде вжито всіх необхідних заходів безпеки.