Соціум

Forbes назвав найбільш високооплачувану знаменитість

Лідирувала в цьому році поп-виконавиця Тейлор Свіфт. Вона заробила за рік $185 мільйонів.

Американський журнал Forbes назвав найбільш високооплачувану знаменитість за останній рік. Лідером рейтингу виявилася поп-виконавиця Тейлор Свіфт.

29-річна співачка заробила за останній рік $185 мільйонів. Такого показника їй вдалося досягти завдяки світовому туру в підтримку її альбому Reputation, який виявився найбільш прибутковим в історії США, принісши $266,1 мільйона.

На другій позиції йде Кайлі Дженнер, яка в 21-річному віці стала однією з найуспішніших підприємниць. Вона також є однією з героїнь популярного реаліті-шоу Сімейство Кардаш’ян. За рік дівчина змогла заробити 170 мільйонів доларів.

А замикає трійку лідерів репер і чоловік Кім Кардаш’ян Каньє Уест із 150 мільйонами доларів.

У ТОП-10 також увійшли футболіст Ліонель Мессі, британський співак Ед Ширан, португальський футболіст Кріштіану Роналду, бразильський гравець Неймар, рок-група зі США The Eagles, американський психолог і телеведучий Філ Макгроу і боксер Сайлен Альварес, відомий як Канело.

Раніше повідомлялося, що новий кліп Тейлор Свіфт набрав мільйони переглядів за день. У ньому знявся цілий ряд знаменитостей, включаючи Кетті Перрі.