Men's & Women's

Ф’юрі хотів завершити кар’єру після бою з Кличком

Тайсон Ф’юрі не бачив наступної мети після перемоги над Володимиром Кличком.

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф’юрі розповів, що планував завершувати кар’єру після бою з Володимиром Кличком, оскільки його метою було виграти чемпіонський титул.

«У мене завжди була мета — стати чемпіоном світу в суперважкій вазі. Це моє бажання допомагало мені перемогти свою темну сторону. Коли мені запропонували титульний бій проти Володимира Кличка, я подумав: «Якщо я виграю, то у мене більше не буде мети».

Коли я виходив на той бій, я усвідомлював, що наслідки будуть катастрофічними. Весь тренувальний табір тоді пройшов у депресивному настрої, і на ринг я виходив з таким же настроєм. Я знав, що поб’ю його. Але перед боєм я сказав братові й батькові: «Як би не закінчився цей бій, швидше за все, я більше не буду боксувати».

А потім вийшов в ринг і переміг Кличка. Моє щастя тривало п’ять хвилин, а потім я зайшов у роздягальню і подумав: «І це все?». Я виграв п’ять чемпіонських поясів і переміг чемпіона, який був другим за тривалістю домінування в історії супертяжів. І що далі? У мене більше не було мети», — цитує Ф’юрі worldboxingnews.net

Нагадаємо, що в своєму останньому бою проти Отто Уалліна Ф’юрі отримав серйозне розсічення, в результаті чого на рану наклали понад 40 швів. Очікується, що наступним боєм британця стане реванш проти Деонтея Уайлдера.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net