Політика

Головний уповноважений у справах діаспори Вірменії в Києві зустрівся з депутатами Верховної Ради і вірменською громадою

Головний уповноважений у справах діаспори Заре Сінанян в ході візиту до Києва, відвідав парламент України, де відбулася ознайомча зустріч з депутатами новоствореної Парламентської групи з міжпарламентських зв’язків з Вірменією. Перебування Головного уповноваженого у справах діаспори Вірменії в столиці України було насичене численними зустрічами з місцевою вірменською громадою.

Як повідомляє AnalitikaUA.net, в рамках контактів з представниками діаспори і духовенства, Заре Сінанян провів ряд обговорень з керівництвом Союзу вірмен України, членами Громадянської платформи «Вірмени України», і главою Української єпархії ВАЦ. Зокрема, в ході зустрічі з головою Спілки вірмен України Віленом Шатворяном були обговорені питання пов’язані з активізацією взаємодії діаспори та Батьківщини.

Згідно з виданням, Головний уповноважений у справах діаспори Заре Сінанян, був також спікером на третьому молодіжному форумі ініційований Спілкою вірменської молоді України.

За інформацією організаторів, серед спікерів форуму були — народні депутати, екс-губернатор, керівник телеканалу, представники ділових кіл.