Економіка

Gucci збирається відкрити свій другий ресторан у Лос-Анджелесі

Навесні Gucci збирається відкрити ресторан.

Gucci збирається відкрити ресторан на відомій торгівельній вулиці в Лос-Анджелесі навесні 2020 року. Він стане другим рестораном компанії-гіганта Kering, у який і входить італійський модний дім Gucci, інформує Ukr.Media.

Варто зазначити, що перший ресторан від модного ритейлера з’явився у Флоренції у 2018 році і отримав назву Gucci Osteria. Простір, до якого входить бутік, виставковий центр і, звичайно, ресторан, у листопаді цього року отримав першу мішленівську зірку.

Просування бренду у сферу обслуговування пов’язане з прагненням розширити свою імперію за межі моди та почати охоплювати й інші зони розкішного способу життя, рухається за іншими конгломератами.

Крім того, компанія LVMH планує не відставати від Kering, і незабаром відкриє ресторан від модного дому Dior на тій же вулиці для люксового шопінгу в Лос-Анджелесі.

Створення ресторанів набирає широку тенденцію в індустрії розкоші. Gucci і Dior стали не першими брендами, які відкрили місця такого роду. Раніше, такі модні бренди як Ralph Lauren (The Polo Bar), Prada (Pasticceria Marchesi), Tiffany & Co. (The Blue Box Cafe), Burberry (Thomas’s) уже презентували свої ресторани та кав’ярні.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net