Соціум

Хлопець заснув у таксі і проїхав півкраїни

Хлопець задрімав на задньому сидінні таксі, але замість 15-хвилинної поїздки додому, опинився за 180 кілометрів від рідного міста.

Любитель нічних клубів 20-річний Джозеф Ферджі з Единбурга заснув у таксі і проїхав півкраїни. Про це повідомляє Daily Mail.

Хлопець відпочивав у нічному клубі Единбурга і вирішив повернутися додому тільки після закриття закладу — о п’ятій годині ранку. Він сів на заднє сидіння таксі і заснув.

Водій розбудив пасажира тільки о пів на десяту ранку, хоча поїздка мала тривати близько 15 хвилин. Заплативши 400 фунтів за машину, хлопець зрозумів, що знаходиться в незнайомому місці.

Хлопець скористався Snapchat, розмістивши там прохання про допомогу. Виявилося, що Ферджі знаходиться в 180 кілометрах від Единбурга — у місті Керкубрі, округ Дамфріс-енд-Галловей.

Тусівник не може зрозуміти, як таке могло статися, і намагається роз’яснити ситуацію за допомогою служби таксі. Додому хлопець повернувся через 12 годин після того, як вийшов з клубу.

Раніше повідомлялося, що на Google-картах знайшли голу пару посеред вулиці. Також Корреспондент писав про те, що американець відсудив у коханця дружини $ 750 тисяч.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net