Men's & Women's

IBF призначила промоутерські торги по бою Дерев’янченко — Альварес

Українець є обов’язковим претендентом на пояс іменитого мексиканця. Правила федерації з боксу визначають саме таку опцію для Сергія Дерев’янченка за будь-якого розкладу.

Керівництво Міжнародної боксерської федерації (IBF) призначило торги на право проведення поєдинку між чемпіоном світу в середній вазі Саулом Альваресом і офіційним претендентом на титул Сергієм Дерев’янченком. Про це повідомляє ESPN.

За інформацією джерела, ще 15 травня IBF дала командам боксерів 30 днів на переговори. Однак Альварес не був зацікавлений в проведенні зустрічі з українцем.

По закінченні терміну представник Дерев’янченка Алекс Домброфф відправив заяву в IBF про те, що продовжувати переговори з командою Альвареса безглуздо. Згідно з правилами IBF, тепер повинні відбутися промоутерські торги.

Захід призначено на 23 липня, і пройде він у Спринґфільді (штат Нью-Джерсі, США).

Повідомляється, що якщо Сауль не проведе обов’язковий захист, організація позбавить його пояса. Тоді вакантний титул можуть оскаржити боксери, які займають найвищі місця в рейтингу федерації. На цей момент це Дерев’янченко (1) і представник Казахстану Геннадій Головкін (3).

Нагадаємо, Альварес завоював титул IBF 4 травня. Тоді мексиканець переміг американця Деніела Джейкобса за одноголосного рішення суддів.

Своєю чергою Дерев’янченко здобув статус обов’язкового претендента у квітні, перемігши німця Джека Кулкая.