Men's & Women's

Ірина Шейк і Бредлі Купер розлучилися

Модель Ірина Шейк і американський актор Бредлі Купер розлучилися. Про це повідомляє People з посиланням на власні джерела.

Як передає Лента.Ру, за даними джерела, 33-річна Шейк і 44-річний Купер остаточно вирішили розійтися. Пара з’ясовує, з ким залишиться їх дворічна дочка Леа де Сейн (Lea De Seine), яка з’явилася на світ у березні 2017 року. Днями стало відомо, що Ірина з’їхала від свого коханого.

Відзначається, що співачка Леді Гага ніяк не пов’язана з розривом. Згідно з чутками, у неї зав’язався роман з актором під час зйомок фільму «Зірка народилася». Їх спільний виступ на церемонії вручення премії «Оскар» також здалося прихильникам теорії підтвердженням романтичних відносин між ними.

«Бредлі завжди хотів тримати подробиці особистого життя в таємниці, в той час як Ірина вважала, що медіа повинні знати всі. До того ж вона публікувала в своєму Instagram досить відверті фотографії і недавно з’явилася на Met Gala одна (а мала з Бредлі) », — зазначає джерело MTO News в розмові з журналістами.

Ірина Шейк і Бредлі Купер утрималися від коментарів. Актор і модель зустрічалися з 2015 року.