Політика

Кабмін хоче перемістити всі міністерства в одну будівлю

Дубілет стверджує, що у такої централізації «є великий потенціал». У планах — зібрати всі відомства в нинішній будівлі Кабміну на вулиці Грушевського в Києві.

У Кабінеті Міністрів України розглядають можливість зібрати всі міністерства в одній будівлі. Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, розглядається можливість централізувати все, де це не буде заважати ефективній роботі.

«Причому я впевнений, що в цій централізації є великий потенціал не тільки з міністерствами, а й з іншими органами влади, аж до регіонів. Само собою, щоб ефективно все централізувати багато функцій потрібно спростити і перевести в електронну форму… Так, дивись, всі міністерства зможуть з’їхатися в одну будівлю на Грушевського, а не позичати купу нерухомості по Києву», — зазначив Дубілет.

Реформою уряду в Кабміні сподіваються заощадити бюджетні гроші, прибравши функції, які дублюються в різних міністерствах.

Раніше повідомлялося, що в будівлі Кабінету Міністрів знесуть стіни: Дмитро Дубілет хоче, щоб показники ефективності чиновників зводилися до зростання ВВП, індексу щастя та «інших дійсно суттєвих речей».

Також Дубілет заборонив купувати дорогу канцелярію для Кабміну.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net