Соціум

Кіану Рівз зніматиметься в четвертій Матриці

Зйомки картини намічені на початок 2020 року. Режисером і сценаристом картини виступить Лана Вачовскі.

Кіностудія Warner Brothers Pictures анонсувала зйомки четвертої частини фільму Матриця з Кіану Рівзом і Керрі-Енн Мосс в головних ролях. Про це повідомило видання Variety з посиланням на голову Warner Brothers Тобі Еммеріха.

Глава кінокомпанії також підтвердив, що сценаристом і режисером фільму стане Лана Вачовскі, яка працювала над існуючою трилогією разом з сестрою.

«Ми неймовірно раді повернутися в Матрицю разом з Ланою. Вона справжній візіонер — неповторний і справжній творець-кінематографіст і ми в захваті, що вона напише, поставить і спродюсує нову главу у всесвіті «Матриці», — заявив Еммеріх.

Над сценарієм фільму також будуть працювати Олександр Хемон і Девід Мітчелл.

Зйомки картини намічені на початок 2020 року. Поки невідомо, чому буде присвячена нова частина серії, оскільки деталі сюжету не розкриваються.

Перший фільм трилогії Матриця вийшов в прокат в 1999 році. Головні ролі в картині виконали Кіану Рівз, Лоуренс Фішберн і Х’юго Вівінг. Другий і третій епізоди (Матриця: Перезавантаження і Матриця: Революція) вийшли в 2003 році.

Трилогія зібрала в прокаті 1,6 мільярда доларів.

Нагадаємо, в травні стало відомо, що четверта частина Матриці перебуває в роботі. Також ЗМІ повідомляли, що роль Нео в новій частині фільму замість Кіану Рівза виконає темношкірий актор Майкл Бакарі Джордан.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net