Men's & Women's

Кім Кардашян довела маму до сліз зворушливим подарунком на день народження

Світська левиця повернула Кріс Дженнер в минуле.

Відома світська левиця та зірка реаліті-шоу Кім Кардашян, яка нещодавно відсвяткувала своє 39-річчя, наразі влаштувала матері незабутнє свято на честь її 64-річчя.

Знаменитість підготувала Кріс Дженнер неабиякий сюрприз, яким довела її до сліз.

Як повідомила знаменитість у своєму дописі в Instagram, вона запросила близьких та друзів матері в орендований сімейний будинок Кардашян в Беверлі-Гіллз, в якому вони росли, і взяла в оренду автівки, на яких тоді їздили їхні батьки (до речі, навіть номери були ті ж самі).

«Всі наші спогади живуть тут, особливо вони пов’язані з нашим батьком. Це місце, де народилася кожна дитина Кардашян. У будинку залишилися смішні шпалери і той же кухонний гарнітур!», — написала Кім.

«Я так пишаюся, що могла тижнями зберігати цей сюрприз в секреті від моєї мами та сестер! Це був найособливіший, ностальгічний день у моєму житті, і ми відчували присутність мого батька. Я трималася і не плакала весь обід, хоча я плакала протягом усього процесу планування. Але наприкінці я зайшла у свою стару ванну, закрила двері і дуже сильно заплакала», — зізналася Кім.

Про те, що своїм сюрпризом Кардашян зворушила і інших представників родини вони зауважили у коментарях до посту.

Так, найстарша з сестер Кортні подякувала сестрі за такий подарунок.

«Я не можу перестати плакати. Кім дякую, що ти планувала це для всіх нас, і Кріс Дженнер дякую, що подарувала нам найкраще дитинство», — зазначила Кортні.

Сама Кріс Дженнер також залишила коментар під дописом дочки.

«Я не можу перестати плакати. Це був найчарівниший день, який я пам’ятаю… Кім, ти ангел для всіх нас… Я не можу висловити, що це означало для мене, і я тепер маю додати цей прекрасний день життя до найбільш казкових спогадів», — поділилася емоціями 64-річна зіркова матуся.

Хлое Кардашян, своєю чергою назвала Кім найкращою дочкою у світі, а Кендалл Дженнер зяавила, що цей день став найпрекраснішим.

Кім також опублікувала пост, в якому зізналася, що її мама — найкраща в світі.

«З Днем народження мамо! Сьогодні твій день! Ти найкраща мама у всьому світі. Я не знаю, як ти це робиш! Серйозно, моя любов і повага до тебе ростуть з кожним днем. Я бачу, як тобі вдається дбати про шістьох дітей, мільйон онуків і змушувати всіх відчувати себе такими улюбленими і особливими. Ти дала нам можливість бути найкращими версіями себе і навчила нас того, що доброта править світом. Вже не можу дочекатися, щоб привітати тебе сьогодні! Я так сильно люблю тебе», — написала Кім перед тим як повернути маму у минуле.