Men's & Women's

Кім Кардашян влаштувала вечірку на честь своєї четвертої дитини

КардашянАмериканська телезірка і бізнесвумен Кім Кардашян влаштувала «baby shower» — свято на честь своєї майбутньої четвертої дитини, пише «Комсомольская правда».

Четверта дитина Кім Кардашн і репера Каньє Уеста з’явиться на світ через два тижні. Дитину для пари виношує сурогатна матір. Уже відомо, що це буде хлопчик.

На вечірку зоряне сімейство запросило всіх своїх зіркових друзів і подруг, включаючи Періс Хілтон. Каньє в цей день займався дітьми — він взяв на себе трьох бешкетників Норт, Чикаго і Сейнта.

Свято Кім Кардашян вирішила організувати прямо у дворі свого будинку. Подружжя володіє в Беверлі Хіллз цілим маєтком: величезний особняк, басейн, зелені галявини, зони відпочинку — місця вистачило всім гостям.

Декор був виконаний в білих і блакитних тонах, так що ні у кого з присутніх не залишилося сумнівів, що у подружжя Уест-Кардашян народиться хлопчик.

Вечірку модель влаштувала в йога-стилі: прямо на траві розстелили мати, і для гостей провели заняття на свіжому повітрі. Потім учасників вечірки чекав спа-куточок з розслаблюючими ефірними маслами, масажем та іншими приємними для душі і тіла штучками. Сама господиня свята разом з іншими захоплено займалася йогою пліч-о-пліч зі своєю подружкою Періс Хілтон. Кадрами та відео свята Кім поділилася в Інстаграме.

Про те, що вони стануть батьками вчетверте, Кім Кардашян розповіла в січні 2019 року. Модель поки не говорить, як вона збирається назвати свого нового сина. В одному з інтерв’ю зірка розповіла, що подумує дати дитині вірменське ім’я.

Кім і Каньє Уест вже виховують трьох дітей. Дочка Норт Уест з’явилася на світ в 2013 році. У 2015-му у подружжя народився син Сейнт. Старших дітей Кім народила сама. А ось третю дочку Чикаго їм виносила і народила сурогатна мати. Дівчинка з’явилася на світ у січні 2018 року.

Найняти сурогатну маму 38-річна Кардашян вирішила через ускладнення двох перших вагітностей: після других пологів їй зробили складну операцію, під час якої модель мало не померла. У неї діагностріровалі прирощення плаценти — коли плацента вростає в тканину стінки матки, і це може стати причиною сильної кровотечі. Лікарям доводиться видаляти її хірургічним шляхом. Проте, Кім була готова знову зробити операцію на матці, щоб народити самій втретє. Але лікарі категорично заборонили їй ризикувати здоров’ям.

«Каньє завжди хотів, щоб в їхній родині було п’ятеро або шестеро дітей, тому Кім погодилася на сурогатне материнство», — розповіло джерело з оточення пари.

У скільки подружжю обійдеться народження четвертої дитини, поки невідомо. Але, мабуть, що не дешевше появи на світло їх третьої дитини — доньки Чикаго. Зоряна пара найняла жінку, готову виносити плід, за 113 тисяч доларів. Подружжя заплатило спеціальному агентству з підбору відповідних для материнства кандидатур 70 тисяч доларів. Самою сурогатній мамі вони виплачували по чотири з половиною тисячі щомісяця і ще 45 тисяч — після народження дитини.