Економіка

Квитки Ryanair до Києва влітку стали на 1500% популярнішими

Після рекламної кампанії, спрямованої на Німеччину, Великобританію та Ірландію, кількість авіаквитків, куплених на рейси до української столиці, збільшилася в рази.

Кількість бронювань квитків на рейси лоукостера Ryanair до Києва влітку зросла на 1537%, якщо порівняти з аналогічним періодом минулого року. Про це повідомляє Управління туризму та промоцій КМДА на сторінці в Facebook у четвер, 5 вересня.

Це стало можливим завдяки літній рекламній кампанії, спрямованій на просування Києва як захоплюючу туристичну дестинацію від найбільшого європейського лоукост-авіаперевізника.

«Пам’ятаєте, на початку літа Управління туризму та промоцій КМДА стартувало річну рекламну кампанію, спрямовану на просування Києва як захоплюючу туристичну дестинацію для відпочинку разом з найбільшою лоукост-авіакомпанією Європи Ryanair? Так-ось, ми отримали звіт і результати приголомшливі — букінг квитків до Києва, порівняно з тим же періодом минулого року, зріс аж на 1537%», — говориться в повідомленні.

Рекламна кампанія була орієнтована на ринки Німеччини, Великобританії та Ірландії і була опублікована на сайті Ryanair, а також на сторінках Facebook та Instagram.

Головні слогани кампанії — «Відпустка твоєї мрії в Києві», «Твій ідеальний вікенд у Києві», «Насолоджуйся влітку в Києві».

Нагадаємо, що раніше туристичний потенціал України порівняли зі Шрі-Ланкою і Ямайкою.

Також повідомлялося, що туристичний проморолик Києва став хітом.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net