Men's & Women's

Леді Гага заявила, що роман з Бредлі Купером був запланованою виставою

Співачка прокоментувала чутки про роман з Бредлі Купером і розповіла, що відчувала, отримавши «Оскар».

Відома співачка Леді Гага знялася для обкладинки грудневого номера американського Elle. У відвертому інтерв’ю, автором якого стала знаменита телеведуча Опра Уїнфрі, зірка прокоментувала чутки про роман з Бредлі Купером і розповіла про те, що відчула, отримавши «Оскар» і чому вона «добрий панк», інформує Ukr.Media.

Оцінюючи те, як вона змінилася за останні десять років, Леді Гага зазначила, що за мірою того, як змінювалася вона сама і просувалася її кар’єра, вона стала більше замислюватися про своє місце у світі, відповідальність перед людством і тими, хто наслідує її.

«І я вважаю себе добрим панком…У панків репутація заколотників, вірно? Так що я дійсно розглядаю свою кар’єру і навіть те, що роблю зараз, як бунт проти всього того, що у світі я вважаю недобрим. Доброта зцілює світ. Доброта лікує людей. Це те, що нас об’єднує, — це те, що зберігає наше здоров’я», — зокрема, зазначила зірка.

Леді Гага також зазначила, що Бредлі Купер — прекрасний батько, а щодо чуток про їхній роман, то співачка каже, що цю історію кохання вони вигадали.

«Відверто кажучи, я думаю, що преса дуже дурна. Я маю на увазі, що ми придумали історію кохання… Звичайно, ми хотіли, щоб люди повірили, що ми закохані. І ми хотіли, щоб люди відчували цю любов на «Оскарі». Ми хотіли, щоб вона передавалась крізь об’єктив камери в кожний телевізор. І ми старанно працювали над цим протягом декількох днів. Ми спланували все це — це було організовано як вистава», — пояснила знаменита виконавиця.

Леді Гага зізналась, що коли вони з Бредлі Купером говорили про це, то визнали, що «проробили гарну роботу».

Співачка також розповіла, що її персонаж з фільму «Зірка народилася» — Еллі, залишилася з нею надовго, адже граючи цю роль, їй знову довелося пережити велику частину своєї кар’єри.

«Я не знаю, що ви відчуваєте, коли граєте, але для себе я не розглядаю це як зйомку фільму. Я знімаю це як живий характер, і цей момент в моєму житті, тому я знову пережила все це, і треба було багато часу, щоб вона пішла. Коли я отримала «Оскар» за Shallow, я подивилася на нього, і репортер запитав мене: «Коли Ви дивитеся на нього, що бачите?». І я сказала: «Я бачу багато болю». І я не брехала в той момент. Мене зґвалтували, коли мені було 19 років… І коли я подивилася на цей «Оскар», я побачила біль. Я не знаю, чи зрозумів це хтось, коли я сказала подібне, але я це зрозуміла», — зазначила Леді Гага.

Співачка також зізналася, що у неї — посттравматичний синдром і хронічний невропатичний біль, який став частиною її життя. Вона каже, що виживає завдяки декільком лікарям. Але вона хотіла б, щоб люди просили про допомогу.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net