Men's & Women's

Lexus презентував колекційну версію моделі LS

Тираж LS 500 Inspiration Series складає всього 300 примірників.

Американське відділення Lexus вивело на місцевий ринок спеціальну версію моделі LS під назвою Inspiration Series. Новинка стала першим седаном в такому виконанні та отримала ексклюзивний колір кузова Deep Garnet, що являє собою глибокий темний відтінок червоного, інформує Ukr.Media.

Lexus LS 500 Inspiration Series складе компанію лімітованому позашляховику LX 570 Inspiration Series і купе LC 500 Inspiration Series.

Крім унікального забарвлення кузова, LS 500 відрізняється 20-дюймовими колесами в кольорі Black Vapor Chrome, оббивкою сидінь, центральною консоллю та дверима з білої шкіри, скляними декоративними накладками Kiriko, які для звичайної машини пропонуються як опція, і затемненими сітками динаміків аудіосистеми Mark Levinson.

Під капотом Lexus LS 500 Inspiration Series встановлений 3,5-літровий V6 з двома турбонагнітачами. Віддача двигуна — 421 кінська сила і 600 Нм крутного моменту.

Коробка — десяти-діапазонний «автомат». Замовити LS 500 Inspiration Series можна як із заднім, так і з повним приводом. Запланований тираж новинки — всього 300 примірників. Продажі почнуться восени. Ціни поки не оголошені.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net