Політика

Мей не має наміру міняти стратегію Brexit

Тереза МэйПрем’єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей, визнавши, що вибори до місцевих органів влади далися правлячої Консервативної партії нелегко, поки не має наміру міняти стратегію Brexit, повідомляє РІА Новини.

«Вихід з хорошим угодою, яке ми узгодили — кращий варіант, який у нас є. Вихід з ЄС до угоди, що працюють на благо всіх частин країни — це найкраще рішення», — сказала Мей, виступаючи в п’ятницю на зустрічі Консервативної партії Уельсу з промовою , яку спочатку перервали заклики до прем’єра піти у відставку.

«Я буду боротися за досягнення даної мети (виходу з ЄС до угоди)», — пообіцяла Мей, додавши, що як і раніше негативно відноситься до інших варіантів: виходу без угоди і проведення другого референдуму по Brexit.

Прем’єр визнала, що місцеві вибори не були вдалими для Консервативної партії. Хоча на даний момент підрахована тільки половина бюлетенів, вже ясно, що і консерватори, і лейбористи в ході що відбулися напередодні виборів до органів місцевого самоврядування зазнали значних втрат, а британці, втомлені від безперервних політичних чвар, готові віддавати свої голоси представникам малих партій.