Соціум

Мешканка США раптово прокинулася і побачила біля свого ліжка незнайомку

В ночі мешканка США раптово прокинулася і побачила біля свого ліжка незнайомку. Та стояла і дивилася на жінку. Господині дому вдалося взяти себе в руки, не закричати та поцікавитися, що незнайомка робить в її спальні, але «гостя» нічого не відповіла і не ворушилася, інформує Ukr.Media.

Коли жінка побігла, щоб розбудити сина, і повернулася з ним у спальню, то побачила, як незнайомка світить ліхтариком мобільного телефону в шафу.

«Гостею» виявилася місцева жителька, 27-річна Тайра Джонс, яка не намагалася втекти ще до прибуття поліції та розповіла правоохоронцям, що її просто впустили у будинок, але це не підтвердила господиня будинку і її син. Офіцери виявили, що ручка задніх дверей будинку була пошкоджена.

Поліція розслідує цей дивний інцидент. Чому Джонс вирішила залізти в чужий будинок і подивитися, як жінка спить, досі неясно.

Дівчині пред’явили звинувачення у спробі крадіжки зі зломом, вона утримується під вартою.

Зазначимо, що такі дивні випадки, хоч і рідкі, але трапляються. Так, у 2016 році в Чикаго пара переглядала записи домашніх камер відеоспостереження і побачила, що незнайомець, який забрався в будинок, дивився, як вони спали, майже 15 хвилин.

«Це було дійсно страшно. Він стояв над нами, не рухаючись. Один раз ми забули замкнути двері — і ось що сталося», — сказав тоді господар будинку.

Правоохоронці радять ставити на двері хороші замки, не забувати закривати вікна і змащувати чимось слизьким водостічні труби, щоб запобігти проникнення зловмисників в будинок.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net