Соціум

Міфи про олігархів в які давно пора перестати вірити

Як насправді живуть багаті люди.

У більшості людей досить стандартне уявлення про те, як повинні виглядати ті, хто не звик рахувати гроші. Шикарна квартира в центрі міста або величезний особняк в екологічно чистому районі, розкішна яхта, одяг від кутюр, модні гаджети та неодмінно дизайнерські ювелірні прикраси, які іноді коштують дорожче, ніж все вище перелічене разом, інформує Ukr.Media.

Але чи так це насправді? Ми вирішили показати, як насправді живуть багаті люди, а заодно розвінчати найпопулярніші міфи про олігархів.

Міф №1: у них багато грошей, тому їм не потрібно працювати

Насправді: грошей багато не буває, до того ж більшість успішних людей роблять ставку не на фінанси, а на зростання і розвиток особистості. Адже в житті трапляється всяке, і дуже важливо, щоб крім значного рахунку в банку ви з себе ще щось представляли.

Міф №2: вони живуть у своє задоволення, не роблячи нічого корисного для суспільства

Насправді: вони, звичайно, багато подорожують, але в більшості випадків це бувають ділові поїздки, які вимагають особистої присутності на переговорах. Успішні люди присвячують роботі практично весь свій вільний час і не відволікаються на дрібниці. І часто замість того, щоб провести день-другий з сім’єю або просто повалятися з улюбленою книгою перед телевізором, вони виберуть роботу і реалізацію нових проєктів.

Міф №3: дружини олігархів сплять до обіду, а потім пропадають в спортзалі або салоні краси

Насправді: якщо, звичайно, напередодні вони повернулися з якогось важливого заходу, на якому разом з чоловіком спілкувалися з людьми або представляли новий проєкт, тоді, звичайно, вони не будуть підніматися ні світ ні зоря, щоб переробити безліч справ. Безумовно, вони стежать за своїм здоров’ям і ні за що не пропустять спортивні тренування або прийом у свого косметолога. Але це не означає, що вони такі ніжні особи, які сплять кожен день до обіду. Багато дружин олігархів мають свій цілком успішний бізнес і тому чітко вибудовують свій робочий графік, щоб він був не в збиток родині.

Міф №4: вони вибирають одяг тільки люксових марок або вбрання від іменитих кутюр’є

Насправді: деякі з них дійсно вибирають кращі брендові костюми, але лише тому, що вони краще скроєні та ідеально сидять на фігурі. Хоча останнім часом спостерігається така тенденція, що неважливо, яка бирка висить на одязі, головне, щоб це було красиво. До того ж багато забезпечених людей розуміють, що одяг — це не те, у що варто вкладати свої гроші. Взяти хоча б засновника Facebook Марка Цукерберга. Цей мільярдер має у своєму арсеналі безліч однотипних сірих футболок і стверджує, що відчуває себе абсолютно комфортно. Зате він не шкодує грошей на благодійність і технічні розробки.

Міф №5: багаті люди вибирають в супутниці життя дівчат модельної зовнішності, не звертаючи уваги на їх освіченість

Насправді: не можна однозначно сказати, що забезпечені люди дивляться виключно на зовнішність — тут все залежить від особистих уподобань, звичайно. Багато з них вибирають розумних дівчат, які можуть похвалитися вищою освітою і знанням в тій області, в якій вони отримали диплом. Але це, звичайно, не головний показник. Ці чоловіки в першу чергу хочуть знайти вірну, порядну, мудру жінку, яка не буде їх повчати, а стане рівноправним партнером — люблячим і розуміючим.

Міф №6: всі олігархи спілкуються лише з собі подібними та дивляться зверхньо на інших людей

Насправді: безумовно, серед олігархів зустрічаються зарозумілі та гордовиті особистості, які нікого навколо не помічають, а з людьми, які домоглися набагато більш скромних висот у житті, спілкуються виключно в наказовому тоні та крізь зуби. Радує, що таких особин насправді небагато, і в більшості своїй багаті люди поводяться як звичайні. Що стосується кола спілкування, то вони обирають успішних людей, але не тому, що спілкування з простими особистостями їм в тягар, а потім, що це корисно для розвитку. Брати приклад з того, хто досяг успіху в житті — це логічно!

Міф №7: забезпечені батьки не займаються вихованням дітей, для цього є няні або гувернантки

Насправді: як і в будь-якій сім’ї, тут панує розподіл обов’язків і чітке планування. Але це не означає, що забезпечені люди займаються виключно собою або кар’єрою, спихаючи турботу про своїх спадкоємців на обслуговчий персонал. Вони приділяють увагу своїм дітям, але, можливо, не так багато, як ті люди, у яких не такий напружений графік. А ті ж няні та гувернантки лише допомагають спрямувати розвиток дитини в потрібну сторону і скорегувати його поведінку.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net