Політика

Мінекономрозвитку зосередиться на реформуванні ринку праці

Міністр Милованов заявив, що відомство зосередиться на реформі ринку праці, залученні інвестицій, ринку землі та експорті.

Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства зосередиться на реформуванні ринку праці, залученні інвестицій в українську економіку, відкритті ринку землі, розвитку експорту і збільшенні міжнародної торгівлі. Про це розповів міністр Тимофій Милованов під час зустрічі з членами профільного комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку, передає пресслужба відомства.

«Тимофій Милованов окреслив основні пріоритети подальшої роботи і розповів про заплановані реформи, зокрема: реформування ринку праці; залучення інвестицій в українську економіку; відкриття ринку землі; розвиток експорту і збільшення міжнародної торгівлі», — йдеться в повідомленні.

Під час зустрічі мова йшла про загальні цілі і напрямки роботи, а також законопроєкти економічного блоку, які зараз знаходяться на розгляді Верховної Ради.

«Ці ключові напрямки повинні бути двигуном для подальшого економічного зростання. У той же час, ми повинні забезпечити постійний громадський контроль, повинні бути чесними і прозорими, щоб кожен українець розумів — ми працюємо для нього», — сказав Милованов.

Нагадаємо, що раніше прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що новий уряд має намір провести «повну інвентаризацію країни», і, зокрема, істотно зміцнити економіку, і розвинути інфраструктуру.

Також у Міноборони заявили, що для військової політики України важлива цінність життя військовослужбовців, впровадження стандартів НАТО і боротьба з корупцією.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net