Світ

Міністр оборони Вірменії відвідав Армію оборони Карабаху

В рамках програми військової співпраці і координації дій двох вірменських держав 30 серпня міністр оборони РА Давид Тоноян відвідав з робочим візитом Армію оборони Арцаха.

Як повідомили в прес-службі Міністерства оборони Арцаха, глава оборонного відомства Вірменії в супроводі свого колеги з Республіки Арцах, генерал-майора Карена Абрамяна, відвідав передові позиції в північних та східних районах, ознайомився з оперативної і тактичної обстановкою, з ходом зміцнення, і вдосконалення і систем спостереження, а також за проведеними останнім часом роботами по забезпеченню тактичної переваги над противником.

В ході візиту міністри оборони обговорили різні питання порядку денного військового співробітництва між двома вірменськими державами і висловили задоволення вже здійсненими і продолжающімісякомплекснимі діями.

Міністри також провели зустрічі з командуванням та особовим складом термінових військовослужбовців, заохотили, хто найбільше відзначився військовослужбовців і запевнили їх, що питання поліпшення умов служби і підвищення їх бойових можливостей будуть і надалі перебувати в центрі повсякденної уваги керівництва Збройними силами Вірменії.

Джерело: AnalitikaUA.net

Аспекты.net